Ga naar inhoud
Open VLD HNM Gewoon doen

Welkom op de website van Open Vld - HNM.

Uw (originele) stadslijst voor méér Herentals, Noorderwijk en Morkhoven.      

                                                                                                                   

Volg ons op facebook: klik hier

 

3376 voorkeursstemmen voor Nathalie Van Sande

3376 voorkeursstemmen voor Nathalie Van Sande

Goed resultaat voor onze Nathalie Van Sande tijdens de federale verkiezingen. Nathalie stond op plaats 15 op de Antwerpse kamerlijst voor Open Vld. De 3376 voorkeursstemmen die ze haalde liggen boven 'alle' verwachtingen.

Kaas- en wijnavond op zondag 28 april!

Kaas- en wijnavond op zondag 28 april!

Open Vld HNM organiseert op zondag 28 april een kaas- en wijnavond in de Tuinzaal van 't Hof in Herentals (Grote Markt Herentals). U kan tussen 16u00 en 22u00 passeren voor een heerlijk kaasdiner.

Toegevoegd op:

Open Vld HNM met ambitie naar zondag

Open Vld HNM met ambitie naar zondag

Zondag is het zover, dan trekken de Herentalsenaren opnieuw naar de stembus om het beleid te bepalen dat in Herentals, Noorderwijk en Morkhoven gedurende zes jaar gevoerd zal worden. Spannende dagen, ook voor Open Vld HNM. “Wij hopen dat onze boodschap aangekomen is bij de inwoners van onze geliefde stad”, vertelt lijsttrekker Nathalie Van Sande.

Jan De Belser en Geert Luyckx op 3 en 5

Jan De Belser en Geert Luyckx op 3 en 5

De ondernemers Jan De Belser en Geert Luyckx krijgen plaats 3 en 5 op de lijst van Open Vld HNM voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Jan is zaakvoerder van optiek De Belser en wil meewerken aan een gunstiger ondernemersklimaat in Herentals. Geert Luyckx op zijn beurt weet als marktkramer als geen ander wat er leeft onder de inwoners van Herentals, Noorderwijk en Morkhoven. Ook Annelies Porto-Carrero versterkt de lijst, zij wil dat Herentals meer openstaat voor pop-ups.